Preguntes Freqüents

CUIDEM LA TERRA, EL FRUIT I A TU

Que es la Cistella de MagnaHortum?

La Cistella de MagnaHortum és una Cistella Oberta (pots escollir quins productes vols i les seves quantitats) i a més, no té comanda mínima.

Com fem una comanda?
Per a poder fer comanda, heu d’enviar un Whatsapp amb les vostres dades (nom, adreça i població) al 625810165 i us inclourem al Grup de Difusió.
És important que guardeu el meu contacte (Ex: Cistella MagnaHortum) al vostre mòbil per a poder rebre correctament els avisos.
Rebrem algun avís?
Rebreu un Whatsapp dissabte al matí i un recordatori el diumenge al migdia.
Quant temps tinc per fer la comanda via formulari?
Rebreu un Whatsapp dissabte al matí i un recordatori el diumenge al migdia.

Hem fet obligatori que poseu el vostre mail (al formulari), per així poder rebre un resum de la cistella.

Puc fer més d'una comanda?

Si vols realitzar més d’una comanda a un mateix lloc d’entrega (opció a domicili) podràs fer-ho com en aquest exemple: Nom.1 i Nom.2. Sols et cobrarem l’enviament de la primera.

Puc afagir algún comentari adicional a la comanda?

Podràs utilitzar l’última pregunta del formulari per afegir coses especials a la comanda (si d’algun article en vols més, no està a la llista, si ho vols més verd o madur”). Ho revisarem.

Recomanacions
Revisa TANCAR la pestanya o el navegador una vegada enviat el formulari, a vegades rebem 2 o més comandes del mateix usuari.
Quan es prepara la cistella?
La Cistella es prepara els matins del dia d’entrega. Al migdia, rebreu al vostre Whatsapp un missatge informatiu amb l´import de la comanda per a poder realitzar el pagament ( Transferència o Bizum)
Quan s'entregen les cistelles?
La Cistella s’entrega els dimecres tarda (Sant Sadurní d’Anoia, Sant Llorenç D’Hortons, Vilafranca i Rodalies) i dijous tarda (Sant Esteve Sesrovires i Gelida).
Quin preu té l'enviament?
L’enviament a domicili té un cost d’1 euro per comanda.
* Si per algun motiu o causa major, no estàs al teu domicili, has de marxar o no tens opció d’adreça alternativa, ens ho comuniques i et deixarem la Cistella al Punt de Recollida del municipi. En aquest cas, es cobrarà l’enviament igualment ( 1€ )
I si vull recolliro a un punt d'enviament?
Si utilitzeu l’opció de Punt de Recollida, heu de posar-ho a la casella de l’adreça del formulari: Exemple: Punt Recollida Gelida
Que faig amb la caixa de la comanda?
Preguem que la caixa que t’entreguem, la guardis i quan entreguem la següent, ens la retornis; així la podrem reutilitzar.